// DET HANDLER OM LIVSKVALITET

Du kan gennem et coaching og psykoterapeutisk forløb blive bedre til at nå dine mål og overkomme nogle af de udfordringer, du måtte møde i både dit privatliv og arbejdsliv.

I et coaching forløb arbejdes der med at opnå mål – dvs. en rationel metode hvor du bliver bedre til at fokusere på dine styrker og kvaliteter og dermed tænke konstruktivt og fremadrettet.

I et psykoterapeutisk forløb vil du arbejde med din fortid og ved at lære dig selv bedre at kende, kunne ændre din adfærd for så at overkomme udfordringer i dit liv som nervøsitet, angst, jalousi, stress, dårligt selvværd, manglende motivation og andre af livets svære perioder.

I et stresscoaching forløb arbejdes der målrettet på at få stressen ud af kroppen samt at forebygge fremtidig stress. Du kommer gennem et program, hvor du trin for trin bliver bedre til at tackle stress. Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så du efter et kort forløb har lært at undgå alvorlig stress i fremtiden.

Ring for at få en uforpligtende snak om dine muligheder.






Kære leder – kend dog dine signaler!

Stress skal tages alvorligt

Stresshuset

PGA kårer årets gazelle 2011

certificeret og eksamineret StressCoach

DU HAR FLERE RESSOURCER END DU ANER - BRUG DEM!

PSYKOTERAPI

7 SAMTALER OG DU ER GODT PÅ VEJ

Stress er naturligt og er en vigtig biologisk mekanisme

Stresscoach stress coach stresscoaching coaching stresssymptomer symptomer stresssignaler signaler leder ledelse stressforebyggelse forebyggelse afstresning afstressning stresshåndtering håndtering hvad er stress stress er en tilstand fysisk aktiv trivsel foredrag om stress om at være proaktiv værdier og prioritering fokus på balance i livet work life balance afstresse sin krop forebyggelse håndtering afstresning stress "smitter" medarbejder ansvar vi kan alle blive ramt af alvorlig stress hjertebanken sveder anspændt nervøs glemmer ting fraværende ondt i brystet og maven knugen i bryst sover dårligt aggressiv irriteret irritabel frustreret tænker hele tiden uro i kroppen svært ved at slappe af træt træthed uforklarlige smerter mindre social eksem og sygdom forværres lettere til tårer indesluttet større forbrug af stimulanser intelligent følelsesmæssigt mål målrettet livskvalitet golf golfcoaching sportspsykologi

//  MERETE MØLLER

    info@merete-moller.dk

    29 33 30 40

//  PRAKSIS

    Vermundsgade 38A, 2.sal

    2100  København Ø